חומרים ל- 4 מנות:- 4 יחידות פילה בורי במשקל של 140 גרם כל אחד (2 חצאי
פילה למנה)
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 4 שיני שום פרוסות דק
- 1 כף מלח ים
- כוס טחינה ירוקה מוכנה (ראו הוראות הכנה בהמשך)
- 8 יחידות עלי מנגולד שלמים וחלוטים
- 3/4 כוס יין לבן יבש
- 1 כף עלי טרגון קצוצים
- 3 כפות שמן קנולה או שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:1. מעסים את הדג בפלפל, במלח, בשום ובעלי הטרגון הקצוצים
2. מחממים קלות שמן במחבת, ומטגנים את הדגים לכדי סגירה בלבד משני הצדדים
3. יוצקים את היין, מאדים דקה ומרחיקים מהאש
4. מניחים את עלי המנגולד על משטח נקי ובמרכזם את נתח הדג
5. מוסיפים כף גדושה של טחינה ועוטפים את הנתח עם העלים
6. מסדרים את הנתחים בתבנית ויוצקים עליהם את שאריות היין
7. מכניסים את התבנית לתנור בחום של 160 מעלות ל- 15 דקות